Topling d.o.o. i ove godine će biti učesnik nekih od najznačajnijih sajmova u regiji

14. Februar 2019

topling-doo-i-ove-godine-ce-biti-ucesnik-nekih-od-najznacajnijih-sajmova-u-regiji

Već nekoliko godina unazad Topling d.o.o. neizostavan je dio sajmova širom regije. Ove godine nastavljamo tradiciju, Topling d.o.o. učestvovaće na više različitih sajmova, od kojih nam prvi stižu već u martu i aprilu.

1. Sajam Banja Luka - Grames 2019 (13 – 16. mart 2019)
Događaj koji Sajam d.o.o. organizuje u sklopu Banjalučkog sajma, a gdje će svoje mjesto naći najprestižnije kompanije iz svijeta građevinarstva, te svijeta elektro i mašinske sfere poslovanja.Sajam je posvećen ekologiji, uštedi energije, promociji novih proizvoda, materijala, ideja i projekata.

2. Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma Prnjavor 2019 (22 – 23. mart 2019)
Tradicionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma po deveti put će biti organizovan u Prnjavoru ove godine. Ova manifestacija okupiće brojne privrednike iz Prnjavora, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i regiona.

3. Grapos Expo Gračanica (16 – 19. april 2019)
Sajam preduzetništva međunarodnog karaktera. Riječ je o sajmu dostignuća proizvodnog i uslužnog preduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata, te kvalitetnih uslova iz okruženja koji doprinose razvoju preduzetništva i obrta.

Potražite Toplingov štand na navedenim sajmovima, te se uvjerite u kvalitet najnovijih proizvoda iz našeg asortimana, kojim ćete po promotivnim cijenama moći nadograditi svoj dom ili poslovni objekat.  Vidimo se!